Δημοσιευστε στο Blog

Σχολιάστε όπως εσείς κρίνετε τις αναρτήσεις μας κάνοντας κλικ στην επιλογή "σχόλια" κάτω από κάθε ανάρτηση ή στείλτε το άρθρο σας στο email: giangais@aol.com

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ποιο Μεσοπρόθεσμο;

Ο Αλέκος Αθανασιάδης στην Τρέμη (Mega)-Κλικ

Αφού επί δύο μήνες μας ζάλισε ότι δε θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο λόγω της πώλησης του 17% της ΔΕΗ, τελικά ψήφισε ΝΑΙ.
Ανεξάρτητα αν κάποιος κρίνει αν έκανε καλά ή όχι, η στάση του κ. Αθανασιάδη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης, αποτελεί μνημείο ανακολουθίας πολιτικού ανδρός και εμπαιγμού του ελληνικού λαού.
Τώρα, αν θέλετε να μάθετε γιατί το επίμονο ΟΧΙ του κ. Αθανασιάδη έγινε ξαφνικά ΝΑΙ, ακούστε τι είπε ο βουλευτής λίγο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο στο δελτίο ειδήσεων του Mega, στην Όλγα Τρέμη. (Για να μην παιδεύεστε πηγαίνετε κατ' ευθείαν στο 4:50 λεπτό) Ιδού τι είπε ο άνθρωπος και μας ξέρανε όλους:  

"Κυρία Τρέμη, από τη στιγμή που πήρα διαβεβαίωση από τον Υπουργό και τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι το θέμα της ΔΕΗ δε θα προχωρήσει έτσι όπως ξεκίνησε, δηλαδή δε θα πουληθούν οι μετοχές, δε θα πουληθεί το 17% των μετοχών, από την ώρα που πήρα διαβεβαιώσεις ότι θα το ξαναδούμε, θεωρώ ότι έπραξα σωστά, διότι αυτό ήθελα να πάρω. Αυτό έλεγα τόσο καιρό, ότι έγω δε θα ψηφίσω το Μεσοπρόεθεσμο αν δεν πάρω τουλάχιστον δύο πράγματα..."

Παιδιά, ποιο Μεσοπρόθεσμο; Για κουρελόχαρτο πρόκειται. Ό, τι θέλουμε λέμε, ό, τι θέλουμε κάνουμε, ό, τι θέλουμε τους λέμε και γαια πυρί μειχθήτω.
Αν αποκλείσουμε την περίπτωση ότι μας κοροϊδεύει ο ίδιος ο βουλευτής (τώρα θα μου πείτε γιατί να το αποκλείσουμε. Αλλά ας το κάνουμε ως υπόθεση εργασίας), ξέρετε τι μας είπε τώρα; Τα εξής:
  1. Ή ότι ο πρωθυπουργός, ο υπουργός και σύσσωμη η κυβέρνηση μας δουλεύουν κανονικά και άλλα λένε και άλλα κάνουν
  2. Ή δουλεύουν ( χοντρά όμως, ε;) την Ε.Ε. και το ΔΝΤ και ενώ δεσμεύονται απέναντί τους με Μεσοπρόθεσμα, Μνημόνια και άλλα συναφή, δεν πρόκειται να τηρήσουν τίποτα από όλα αυτά
  3. Ή ο πρωθυπουργός δουλεύει τον κ. Αθανασόπουλο για του αποσπάσει το ΝΑΙ
  4. Ή, τέλος, μας δουλεύουν όλοι μαζί
Παιδιά μη με βάζετε να διαλέξω...το 4 καλό μου φαίνεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου